Commission_européenne

The EU Comission renew its ground floor!

To mark the renovation of the European Commission building in Brussels, our team has completed an amazing Digital Project. Our partners, Creaset and &Co have assisted us in creating a modern reception area givin a facelift to the lobby of the building.

This place needed the latest innovations to show to every future guests how the European Commission can host.

Following the requests, we have put equipment with high technological value in this prestigious diplomacy place to a surprising result!

The reception area is now composed of a scene including an impressive video wall (of more than 6m²) for broadcasting awesome images.

Moreover, in front of the scene, a column incorporating a tablet and a camera allows guests to keep a souvenir o their visit to the European Commission with a printed picture on site.

Commission_européenne_news